Muzikale ode aan het Westland

Jan Boekestein heeft een muzikale ode aan het Westland opgenomen met als titel ‘Thuis‘. De single wordt vrijdag 10 november a.s. tussen 20.00u en 21.00u gepresenteerd in het radioprogramma Stage van de WOS.

Jan is naast z’n werk als HR-adviseur, bekend van onder meer Reflect4Business, al jaren actief als muzikant en songwriter. In het verleden was hij bekend als toetsenist van de Westlandse rockbands Argyll en The Boxx. De laatste jaren timmert hij aan de weg met The Boxx Orchestra.

Ondanks dit drukke bestaan heeft hij ook tijd om af en toe een muzikaal solo-uitstapje te doen. Dat begon al ruim 40 jaar geleden toen hij samen met enkele muziekvrienden als ‘grap’ het nummer O, O, Westland uitbracht, het nummer is al jaren een vaste waarde in de WOS top 50.

Meerdere Westlandse liedjes volgden, die in 2013 gebundeld zijn op de CD Westlandse Banden. De laatste jaren schrijft hij ook eigen kerstnummers.

Thuis is na de presentatie via alle streamingdiensten (zoals Spotify) te beluisteren. De uitzending van de WOS is ook via een livestream te luisteren: https://wos.nl/popup/radio/livestream.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.