Adomex presenteert twee nieuwe productlijnen snijgroen

Groenleverancier Adomex breidt zijn label OrcaGreen uit met twee nieuwe productlijnen: OrcaExotics en OrcaFloral. Ook is de Orca-huisstijl opgefrist en is de Orca-verpakking met het logo van de markante orka vernieuwd.

OrcaGreen is sinds de start in 2003 een populaire productlijn met snijgroen. Bekende Orca-producten zijn Salal, Ledervaren, Aralia, Beregras, Galax en Roebelenii. Dit groen, dat uiteraard geteeld of geoogst wordt met de grootste zorg, is vrijwel jaarrond beschikbaar en wordt door Adomex geleverd in een onderscheidende verpakking met het kenmerkende Orca-logo.

Twee nieuwe productlijnen: OrcaExotics en OrcaFloral

Nu lanceert Adomex twee nieuwe productlijnen:

  • OrcaExotics biedt een exclusieve selectie van exotische bloemen zoals Kaaps Groen, Protea, Leucadendron en Leucospermum, zowel wild als gekweekt.
  • OrcaFloral omvat een reeks eersteklas ‘fillers’, zoals Gypsophila en Hypericum. In de nabije toekomst breidt Adomex dit assortiment verder uit.

Wereldwijde Orca-partners
Alle producten van de drie Orca-labels zijn afkomstig uit gebieden met een tropisch of subtropisch klimaat, zoals Guatemala, Costa Rica, El Salvador, Mexico, Ecuador, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Kenia en Portugal. Ze worden geleverd door kwekers en leveranciers die Adomex speciaal voor Orca heeft geselecteerd.

Adomex lanceert zijn nieuwe Orca-label de week op de Trade Fair Aalsmeer (stand 5.17).

Voor meer informatie:
Adomex
www.adomex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.