Westlandse rotaryclubs doneren geld, groente- en fruitkistjes aan de Voedselbank

Twee jubilerende Westlandse Rotaryclubs hebben de Voedselbank Westland hun verjaardagsgeschenk ter waarde van ruim 6.500 euro gegeven. Hun landelijke moederclub viert dit jaar zijn eeuwfeest en om die reden delen zij uit. Zo hebben de Rotarians nu de voedselbank 200 groente- en fruitkistjes overhandigd en daarnaast een cheque van € 2.500.

Het verjaardagsfeestje vond zaterdag plaats tijdens een dag-etappe van de nationale estafettetocht, waar alle ruim 500 jarige Nederlandse Rotaryclubs een stukje fietsend, wandelend, rennend over land of zelfs op het water aan deelnemen. In totaal worden er in het jubileumjaar 5.000 R-kilometers afgelegd.

"Elke lokale club maakt er dan een eigen feestje van en enkele tientallen leden van de clubs Het Westland en Westland Polanen fietsten zaterdag bijna 30 km door weer en wind vanuit Delft via De Lier en Westerlee naar Maassluis", aldus medeorganisatoren Arthur Hofland en Cees Voorberg.

Tijdens een ravitailleringsstop bij sponsor Quality Packaging zijn de door Rotarians zelf ingepakte gezonde geschenken en het geld overgedragen aan de Voedselbank. Ook Best Fresh en Axia Seeds ondersteunden het project

Rotary Nederland is de lokale tak van Rotary International, een wereldwijde serviceorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van gemeenschapsdienst, humanitaire hulp en internationale samenwerking.

Voor meer informatie:
Aniq
Tel.: +31 (0)174 23 50 23
info@aniq.nl
www.aniq.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.