Chrysal presenteert Blue Box op IFTF en Trade Fair

Tijdens de IFTF in Vijfhuizen en de Trade Fair in Aalsmeer presenteert Chrysal de Chrysal Blue Box. Dat is een nieuw realtime dataplatform dat kwekers, importeurs en retailers inzicht geeft in de kwaliteit van de bloemen gedurende het gehele zeetransport proces. Studies hebben aangetoond dat vervoer van bloemen per zeevracht de voetafdruk tot 92% verlaagd vergeleken met luchtvracht. Chrysal is FSC gecertificeerd. De Trade Fair vindt plaats van 7 tot en met 9 november en de IFTF van 9 tot en met 10 november.

Blue Box by Chrysal Sea Freight Service
Het dataplatform van Chrysal geeft kwekers, importeurs en retailers inzicht in hun activiteiten en resultaten van analyses. Zeevracht kost tijd en de bloemen komen onder grotere druk te staan. Chrysal is meer dan tien jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de Chrysal Sea Freight Service om zeevracht mogelijk te maken.

Chrysal Largo
Op de Trade Fair zet Chrysal Chrysal Largo®extra in de spotlights. Dit product draagt aanzienlijk bij aan het vertragen van bladvergeling en verminderen van uitval. Het zorgt ervoor dat planten langer mooi blijven tijdens transport en voor minder uitval in de winkels. Ook kan het worden gebruikt als voorbehandelingsmiddel voor diverse snijbloemen zoals Lilium, Alstroemeria, Euphorbia Fulgens en Erynchium. Chrysal Largo is een geregistreerd product en kan momenteel worden toegepast in Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken en Nederland.

Chrysal is aanwezig op de IFTF op stand B1.42 en FHTF op de stands 1.28 en 1.29.

Voor meer informatie:
Chrysal
Gooimeer 7
1411 DD Naarden
Tel: +31 (0)35 69 55 888
info@chrysal.nl
www.chrysal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.