Koen Pack presenteert nieuwe designs en verpakkingen met het thema "It's Bubble Time"

Met het thema "It's Bubble Time" presenteert Koen Pack haar nieuwe designs en verpakkingen die zijn afgestemd op de huidige en toekomstige trends en verdeeld in vier smaakgroepen.

Koen Pack is bijzonder trots op de herziene collectie. "Deze is niet alleen stijlvol en innovatief is, maar houdt ook rekening met duurzaamheid door gebruik te maken van verschillende materialen die momenteel in de markt beschikbaar zijn. Onze nieuwe catalogus, verfraaid met prachtige afbeeldingen van verpakkingen in combinatie met bloemen en planten, biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwe collectie voor 2024. Hierin zijn de nieuwste trends o.a. op het gebied van interieur en mode verwerkt in het uitgebreide assortiment hardware, hoezen, vellen en decoraties voor bloemen en planten."

Monique Geerlings, Product Development Manager bij Koen Pack: "Dit jaar hebben we opnieuw de huidige en toekomstige trends vertaald naar onze nieuwe collectie. Dankzij Peter van Putten en zijn designteam hebben we een collectie gecreëerd die onze klanten inspireert om innovatief te zijn met hun producten."

Trade Fair Aalsmeer
In de stand (stand 1.37/1.38) tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer presenteren ze een uitgebreide showroom. Daarnaast bieden ze een gratis exemplaar van hun catalogus aan, die men kan ophalen bij de stand tijdens of door een e-mail te sturen naar sales@koenpack.com.

Open Huis
Ook is men tijdens de beursdagen welkom in Koen Pack's 1.000 m² grote showroom, studio en monsterruimte in Amstelveen. Er rijdt een gratis shuttlebus vanaf het bedrijf aan De Loetenweg naar Royal FloraHolland in Aalsmeer en vice versa.

Voor meer informatie:
Koen Pack
www.koenpack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.