open dagen van 6 t/m10 november

Assortiment Ammerlaan The Green Innovator flink uitgebreid

Tholen - Begin dit jaar heeft Ammerlaan TGI een gedeelte van het potplantenassortiment van Van Reijm overgenomen. Bovendien is de range potmaten uitgebreid en dus zal er meer dan genoeg te zien zijn op de stand van handelskwekerij Ammerlaan, aankomende week op de Trade Fair in Aalsmeer.

"Ik wil handel doen op de beurs”, vertelt verkoopmanager Dennis Smits, “en zien is kopen en dan schrijven zeg ik altijd maar. Daarom willen wij zoveel mogelijk laten zien. Het is voor ons een belangrijke beurs om de klant achter de klant te ontmoeten."

Verschillende planten – Dracena Burley en Dracena Charley - zijn sinds kort beschikbaar in de potmaten 13, 17, 19, 21, 24 en 34. Ook is het assortiment Dracena carrousel uitgebreid met verschillende maten. Zo levert de kweker ze nu van 80 cm tot en met 1,90 meter hoog. Uiteraard is er ook aandacht voor de inmiddels als jaren CO2-vrije productie dankzij een eigen aardwarmtebron en de volledig biologische teelt.

Special Guest
De stand heeft dit jaar, i.s.m. Heleen Valstar, een complete make-over gekregen. Tot slot heeft de kweker nog een verrassing in petto. “Op dinsdag hebben wij een special guest en dat wordt echt heel gaaf”, verklapt Dennis alvast. “We willen iets nieuws doen en iets dat de mensen zullen onthouden. Dat is zeker gelukt en we zien er erg naar uit!”

Ammerlaan TGI is op de beurs te vinden op stand nummer 17.14.

Voor meer informatie:
Ammerlaan TGI
Dennis Smits
Nootdorpseweg 15
2641 BK Pijnacker
+31 (0)15 361 5544
dennis@ammerlaan-tgi.nl
www.ammerlaan-tgi.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.