Arina van Gaalen neemt afscheid van Royalty Administration International

Per 31 december 2023 vertrekt Arina van Gaalen bij Royalty Administration International (RAI). Zij heeft maar liefst 26 jaar haar kennis en ervaring voor het bedrijf ingezet. Voor zowel RAI als ook voor de opdrachtgevers/veredelaars zijn haar bijdragen van grote waarde geweest. Algemeen directeur Maarten Leune laat weten haar buitengewoon dankbaar te zijn voor alles wat ze voor RAI heeft gedaan en betekend. De werkzaamheden van Arina worden vanaf 2024 overgenomen door de collega’s Nick Leune, Paolo Gareffa en Ute Albrecht.

Arina van Gaalen beëindigt haar werkzaamheden bij RAI en verruilt haar tijd voor een periode van reizen en persoonlijke doelen die hoog op de prioriteitenlijst staan. Voor relaties die persoonlijk afscheid van haar willen nemen, zal Arina tijdens de Trade Fair Aalsmeer, die van 7 tot en met 9 november gehouden wordt, aanwezig zijn.

Soepele overgang
Nick Leune neemt de verantwoordelijkheden van haar over voor de regio's Spanje, Portugal en de Canarische Eilanden.

De activiteiten in Italië komen in handen van Paolo Gareffa en Ute Albrecht. Zij zullen ervoor zorgen dat ook Arina's werk in Italië op een consistente en professionele manier wordt voortgezet. Om de overgang soepel te laten verlopen, reist Arina samen met haar collega’s voor het eind van dit jaar nog uitgebreid door deze landen.

Kijk voor meer informatie: www.rai-worldwide.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.