Elho en The Orchid Growers introduceren vibes orchid

De Phalaenopsis staat bekend om haar lange houdbaarheid. Toch blijkt het correct verzorgen van deze plant voor veel consumenten een uitdaging te zijn. Om het watergeven te vergemakkelijken, hebben elho en The Orchid Growers de handen ineen geslagen. Samen hebben zij een duurzame sierpot ontwikkeld, speciaal voor orchideeën: de vibes orchid.

“De vibes orchid is een innovatieve sierpot. Niet alleen omdat de maatvoering van de vibes orchid is afgestemd op de orchideeënkweekpot, maar bovenal dankzij het geïntegreerde watergeefsysteem. Hierdoor kan de orchidee zichzelf voorzien van de juiste hoeveelheid water en wordt overbewatering voorkomen. Iets waar consumenten echt naar op zoek zijn,” zegt Henk de Jong, commercieel manager van The Orchid Growers. “Naast het gemak dat de vibes orchid biedt, is het ook een duurzame keuze. De pot is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is volledig recyclebaar. De pot is bovendien beschikbaar in drie trendy kleuren.”

De samenwerking tussen elho en The Orchid Growers is een logische keuze. “Waar elho de grootste leverancier is van duurzame bloempotten, is de Phalaenopsis product nummer 1 in bloeiende kamerplanten. De worsteling met verzorging zagen wij beiden als een kans,” aldus Bas van de Veer, lead design elho. De vibes orchid is vanaf heden beschikbaar. Voor de detailhandel is er een display ontwikkeld die in winkels kan worden gebruikt om consumenten te inspireren en te informeren over de vibes orchid.

Wil je meer te weten komen over deze samenwerking? Bezoek dan tijdens de RFH Trade Fair de stand van The Orchid Growers, standnummer E.6. De Trade Fair vindt plaats van 7 tot 9 november in Aalsmeer.

Voor meer informatie:
The Orchid Growers
T: +31 (0)174 258 071
sales@theorchidgrowers.nl
www.theorchidgrowers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.