Uitzendbureau NWH Jobs toegevoegd aan groep Home of People

NWH Jobs wordt toegevoegd aan de groep met uitzendbureaus van groepsmerk Home of People. Dat is de faciliterende ‘moeder’ van de onderliggende merken Uitzendbureau Solutions (De Lier), T&S Flexwerk (Waalwijk) en nu ook NWH Jobs (Noordwijkerhout). Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de strategische groei van Home of People en versterkt de positie in de markt. Home of People streeft naar een landelijke top-10 positie in de uitzendbranche met 'een doordachte bedrijfsstrategie waarbij klant en collega (flexkracht) centraal staan.'

Jacco van Wieringen (oprichter NWH Jobs), Dennis van Wieringen (oprichter NWH Jobs), Sezer Duygulu (oprichter Home of People), Hans Pruis (CEO Home of People) en Mario Timmerman (CFO Home of People).

Gewortelde agrarische roots
Jacco en Dennis van Wieringen, oprichters van NWH Jobs, zijn van origine agrarische ondernemers in de Duin- en Bollenstreek waarbij ze veelal te maken hadden met seizoensarbeid. "Zodra onze piek voorbij was, zorgden wij voor continuïteit van werk voor onze flexkrachten, en werden ze elders geplaatst. Vanuit deze ‘uitruil’ werd ons vaker verzocht te bemiddelen, en daar kregen we zoveel affiniteit mee én plezier in, dat we in 2007 NWH Jobs oprichtten", vertellen de broers Van Wieringen.

Vanuit eigen ervaring in de (agrarische) praktijk weten zij precies waar de gaten vallen op gebied van strategische personeelsplanning. "In de Duin- en Bollenstreek, maar inmiddels ook daarbuiten, is NWH Jobs al meer dan 15 jaar een begrip als het gaat om kwalitatieve en betrouwbare personeelsvoorziening. Wij hebben het volste vertrouwen dat NWH Jobs in goede handen is bij Home of People."

Strategische ‘fit’
"We zijn verheugd om NWH Jobs te verwelkomen in de Home of People-familie. Met de toevoeging van dit nieuwe merk willen we expertise en ervaring uitwisselen, waardoor we onze krachten optimaal kunnen bundelen en inzetten, in het belang van de klant en flexkracht", zegt Hans Pruis, CEO Home of People.

NWH Jobs heeft veel overeenkomsten met de overige merken van Home of People, zegt de CEO. "Snel en slim werken, hyperpersoonlijke klantbenadering, en aandacht én waardering voor de flexkracht. Deze samensmelting is gebaseerd op het krachtige concept waarbij de onderliggende merken kunnen profiteren van de gecentraliseerde ondersteunende afdelingen die Home of People te bieden heeft. Onze ambitie is grenzeloos en het is de bedoeling dat onze werkwijze aanstekelijkheid opwekt, dat we in de loop der jaren nog meer merken aan ons weten te binden."

Bedrijfsfilosofie
Sezer Duygulu, Founder van Home of People, kijkt uit naar de toekomst. "Met de komst van NWH Jobs bij Home of People willen we ons voortzetten in het creëren van een sfeer waarin uitzendkrachten het gevoel hebben thuis te komen. Ons streven is erop gericht om hen te voorzien van erkenning, waardering en de begeleiding die nodig is om te ontwikkelen. We geloven in het belang van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en verbonden voelt, en waar het gevoel van ergens bij horen centraal staat. Samen bouwen we aan een toekomst waarbij we eenieder, die gelooft in onze bedrijfsfilosofie, aan boord verwelkomen."

Voor meer informatie:
Home of People
robynpaz@homeofpeople.nl
www.homeofpeople.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.