Pligt Professionals start samenwerking met Queen Genetics als Brand Partner

Pligt Professionals wordt een van de merkpartners van het Deense veredelingsbedrijf Queen Genetics in Europa en op andere continenten.

Pligt Professionals heeft vestigingen in het Westland en in de Hoeksche Waard en is een productiebedrijf van potplanten. De kwekerbeschikt over de kennis en faciliteiten om het plantmateriaal van Queen Genetics op te kweken tot kwalitatief hoogwaardige producten. Dankzij de samenwerking kunnen klanten in heel Europa nu profiteren van een nog hogere toegankelijkheid tot verschillende Kalanchoë-variëteiten.

De genetica van Queen geniet wereldlwijde bekendheid. De business unit Queen Genetics is een grote leverancier van Kalanchoë-genetica, Queen Flowers produceert en vermarkt planten door heel Europa.

Introductie
Als Brand Partner zal Pligt Professionals nauw samenwerken met de telers, verkoop- en marketingteams van Queen om de bekende Queen Kalanchoë’s van de hoogste kwaliteit te produceren en op de markt te brengen onder de merknaam Queen Flowers.

De introductie zal plaatsvinden tijdens de Trade Fair in Aalsmeer waar op de stand van Pligt Professionals diverse exclusieve rassen van Queen Genetics zullen worden gepresenteerd.

Voor meer informatie:
Pligt Professionals
Gorzenweg 6E
3274 LL Heinenoord
Info@PligtProfessionals.nl
www.PligtProfessionals.nl

Queen
A/S Knud Jepsen
Skanderborgvej 193
DK-8382 Hinnerup, Denemarken
queen@queen.dk
www.queen.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.