Special Logistiek van start

In november hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'logistiek' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden, op zowel BPnieuws als op onze internationale nieuwsbrief FloralDaily.

Logistiek
Het is een open deur natuurlijk, maar logistiek is en blijft een kernactiviteit op tal van vlakken binnen de sector. Het verhuizen van plantmateriaal, van bloemen en planten op de kwekerij en door de hele keten heen is een complex spel met tal van actoren, waarbij het product onderweg ook nog eens tal van keren beoordeeld en besnuffeld wordt. Uiteraard speelt ook digitalisering in dit alles een grote rol.

De Special Logistiek duurt tot en met 30 november. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 750. Op de internationale nieuwsbrieven is deze positie € 1100. Op de website betaal je € 500 nationaal en €580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.