Concept House & Garden van WPK krijgt make-over

Het concept voor bloeiende potplanten House & Garden, dat is ontwikkeld door Westlandse Plantenkwekerij (WPK), is heruitgevonden en de vertegenwoordigde potplantsoorten hebben een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Op de Trade Fair volgende week in Aalsmeer zal men deze nieuwe branding presenteren.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe branding voor alle bloeiende potplantsoorten. Dit om de herkenbaarheid en onderscheidende waarde van de flowering plants te versterken.

Tijdens de beurs zal Thijs in ’t Groen, verkoper van House & Garden/WPK, samen met het team van Carl Sales Support, de nieuwe lijnen aan exporteurs en hun klanten presenteren. Bovendien geven zij hier een voorproefje van de nieuwe etiketten en andere vernieuwende marketingmiddelen die volgend seizoen zullen worden ingezet om de winkelvloeren in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk op te fleuren.

De stand van House & Garden vindt men op standnummer 19.1 (Carl Sales Support) in hal 4.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.