7 t/m 10 november, Nieuwveen

VIP Roses toont introducties uit eigen veredeling op huisbeurs

Tholen - Van 7 november t/m 10 november zet VIP Roses de deuren open voor bezoek. "We stallen het volledige assortiment uit. Van onze eigen koud-geteelde rozen tot en met de geverfde en gewaxte snijbloemen”, vertelt eigenaar Marc Sassen.

De veredelaar, Rowan Sassen, met de Rebellion

In 2021 startte de kweker met een eigen veredelingsprogramma en daar worden nu de eerste vruchten van geplukt. Of beter gezegd bloemen, uiteraard, want er zijn niet minder dan vijf nieuwe soorten die men maar wat graag aan de wereld wil laten zien.

De vijf nieuwe soorten die vanuit VIP Breeding zullen worden getoond zijn de Villa Muze, Bachelor, El Parton, Chinatown en Rebellion Pink.

De open dagen vallen, natuurlijk ook niet helemaal toevallig, samen met de Trade Fair en IFTF. Maar waar de kweker het in voorgaande jaren allebei deed, kiest men er nu voor zich exclusief op de huisbeurs te focussen. "Dat doen we omdat we het nu groter aanpakken, er meer te zien is en we vanwege de noviteiten uit onze veredeling naast de bloemist en exporteur nu ook collega-kwekers hebben uitgenodigd. En zeg nou zelf, dat blijft toch het leukste, even lekker tuinen met een klant.”

Marc Sassen met de Bachelor

De deuren zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 16:00 en de kwekerij aan de Molenkade 3 in Nieuwveen is in principe vrij toegankelijk. Een afspraak maken kan/mag natuurlijk ook en wilt u gebruik maken van de pendeldienst van en naar de beurs, gelieve dat ook van te voren even aan te geven.

Voor meer informatie:
VIP Roses
Molenkade 3
2441 CM Nieuwveen
E: info@viproses.com
www.viproses.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.