80-jarig Vos Capelle geprezen om visie

Vos Capelle vierde donderdag 5 oktober met haar relaties haar 80-jarig jubileum. Het bedrijf kreeg tevens te horen dat het bedrijf de finale heeft gehaald voor de BOV-trofee. Vanaf 14:00 uur waren de gasten welkom op het bedrijfsterrein. De viering werd geopend met een speech van algemeen directeur Ron Vos, gevolgd door een documentaire over het 80-jarig bestaan van Vos Capelle. Daarna gaf de burgemeester van Waalwijk, Sacha Ausems, een speech waarin zij onder andere de nieuwe powerhub van Vos Capelle opende.

Deze is nu officieel in gebruik en zorgt ervoor dat het bedrijf geen stroom meer hoeft af te nemen. Dit is mogelijk vanwege de stroom die Vos Capelle overdag met zonnepanelen opwekt. Die kan ’s nachts weer gebruikt worden in plaats van stroom van een externe leverancier. Laatste spreker was meteoroloog Reinier van den Berg, die een lezing gaf over klimaatverandering en de energietransitie.

Na dit officiële onderdeel van de dag was het tijd voor rondleidingen door werknemers van Vos Capelle, met als afsluiting een gezellige borrel met verschillende hapjes, geserveerd vanuit foodtrucks. Ook de werknemers van Vos Capelle hebben het jubileum goed kunnen vieren. Op zaterdag 7 oktober vond een bedrijfsfestival ter ere van het jubileum plaats dat volledig gericht was op de werknemer. Hier konden werknemers met hun gezinnen meedoen aan allerlei activiteiten, voor jong en oud. Al met al een geslaagd jubileum.

Trofee voor Beste Ondernemers Visie
Het jubileum was niet het enige dat deze maand te vieren viel. Op woensdag 4 oktober kreeg Vos Capelle te horen dat ze in de finale staan voor de BOV-trofee. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie en is in handen van JCI Hart van Brabant. De organisatie reikt ieder jaar de BOV-Trofee uit aan een ondernemer die volgens de jury de beste ondernemer is. Elk jaar wordt gekeken naar de prestatie van ondernemers wat betreft een specifiek thema.

Dat thema is dit jaar 'Schaalbaar Succes', oftewel het zo inrichten van het bedrijf dat men goed in kan spelen op snel veranderende technologieën en markten zodat men zowel in goede als slechte tijden succesvol blijft. Vos Capelle is dit jaar voor de trofee genomineerd en heeft dus, samen met Claassen Logistics en Reijrink Staalconstructie, de finale bereikt. Op 2 november zal een ontknoping plaatsvinden waar eindelijk bekend wordt wie er met de trofee naar huis mag gaan.

Voor meer informatie:
Vos Capelle
Hoofdstraat 35
5161 PD
Tel: +31 (0)416 - 311 326
mdalen@voscapelle.nl
www.voscapelle.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.