Onderzoekspanel met arbeidsmigranten

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten heeft een onderzoekspanel opgericht dat volledig bestaat uit arbeidsmigranten. Het onderzoekspanel is opgericht in samenwerking met onderzoeksbureau I&O Research om periodiek onderzoeken en peilingen uit te voeren onder arbeidsmigranten.

Share My Voice
Het onderzoekspanel is genaamd Share My Voice en kan worden ingezet voor het onderzoeken van diverse thema’s die voor arbeidsmigranten belangrijk zijn. Denk onder meer aan huisvesting, arbeidsomstandigheden, integratie, toekomstperspectieven en hun visie op specifieke overheidsbeslissingen. Door het uitvoeren van deze onderzoeken kan op objectieve wijze inzicht worden verkregen in de daadwerkelijke kennis, houding, gedrag, ervaringen en/of perspectieven van de arbeidsmigrant zelf. Hierdoor voelen arbeidsmigranten zich meer gehoord, ontstaat meer inzicht in hun daadwerkelijke ervaringen en kan besluitvorming worden verbeterd.

Hier gaat u naar de website van het onderzoekspanel. Klik hier voor de onderzoeksresultaten bij het Kenniscentrum Arbeidsmigranten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.