Fotoreportage IFPA Floral Show 2023

Afgelopen week vond in Anaheim, Californie, de Global Fresh Produce & Floral Show plaats. De show richt zich voornamelijk op Noord-Amerikaanse kopers van groenten, fruit en bloemen, en voor wat betreft dat laatste waren er ook flink veel Nederlandse en internationale bedrijven vertegenwoordigd. Wij waren erbij en maakten een rondje.

Klik hier voor de fotoreportage van de Floral Show.

Het evenement trok deelnemers uit heel Amerika, zowel Noord- als Zuid-Amerika. Aanwezig waren van tal van veredelingsbedrijven, handelsbedrijven, leveranciers voor verpakkingssector en diverse Aziatische orchidee├źnkwekers.

Het overheersende sentiment ten aanzien van de markt was er een van optimisme, ondanks de aanhoudende bezorgdheid over de stijgende kosten.

Wat is hot in Noord-Amerika? Vetplanten, of ze nu in enkele potten of in gemengde arrangementen staan, blijven enorm populair. Er blijft veel vraag naar de hele categorie groene planten en pastelkleuren blijven een aantrekkingskracht uitoefenen.

Op het gebied van verpakkingen speelden duurzaamheid en recyclebaarheid een centrale rol. Leveranciers van teeltbenodigdheden en verpakkingsmaterialen presenteerden een reeks plasticvrije, recyclebare of gerecyclede producten, die aansluiten bij de groeiende vraag van de markt naar milieuvriendelijke oplossingen.

Klik hier voor de fotoreportage van de Floral Show.

Klik hier voor de fotoreportage van toeleveranciers.

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-bedrijven.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.