Quattro Plant en The Orchid Growers zetten eerste stap in datagedreven samenwerking

Quattro Plant en The Orchid Growers gaan voor een datagedreven samenwerking. Met de ondertekening van een contract zetten zij de deuren open voor het onderling delen van (verkoop)data.

“Als leverancier en exporteur hebben we een gezamenlijke drive: onze klanten verderop in de keten zo goed mogelijk bedienen. Op dit moment beschikken wij als orchideeënleverancier over weinig data waar onze planten uiteindelijk terecht komen. Zonde! Door samenwerking en datadeling kunnen we ons assortiment nóg beter afstemmen op de wensen van de eindklant en wederzijds advies uitbrengen. Daar worden we allemaal wijzer van,” vertelt Henk de Jong, commercieel manager van The Orchid Growers.


Peter van Gijlswijk en Henk de Jong

“Dit is voor ons meer dan een contract. Het is een belofte voor intensieve samenwerking en voortdurende innovatie. Data wordt steeds meer leidend en daar moeten we gezamenlijk op inspelen,” besluit Peter van Gijlswijk van Quattro Plant.

Voor meer informatie:
The Orchid Growers
sales@theorchidgrowers.nl
www.theorchidgrowers.nl

Quattro Plant
info@quattroplant.nl
www.quattroplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.