One Flora Group richt nieuw bedrijf Zami Africa op

One Flora Group richt het nieuwe bedrijf Zami Africa op. Deze stap maakt het mogelijk zomerbloemen en rozen rechtstreeks vanuit Nairobi te exporteren naar klanten over de hele wereld. Hiermee wordt een duurzame efficiency slag behaald die past bij de ‘Next Level Floriculture’ visie van One Flora Group.

Gestroomlijnd bloemenexportproces
Met expertise in leveranciersovereenkomsten, documentatie, technische ondersteuning en consolidatie zal Zami Africa hoogwaardige service leveren aan Zami B.V. De samenwerking tussen beiden zorgt voor een gestroomlijnd bloemenexportproces rechtstreeks vanuit Nairobi. Bloemen kunnen op deze manier beter gecontroleerd en geconsolideerd geëxporteerd worden.

Zo wordt niet alleen efficiency en klanttevredenheid behaald, maar ontstaat ook een nieuwe afzetmarkt. “Onze bedrijven verbinden vraag en aanbod door het assortiment van onze kwekers optimaal af te stemmen op de wensen van onze klanten. Als groep bedienen wij de volledige markt efficiënt en direct vanuit de bron. Daar sluit het oprichten van Zami Africa helemaal bij aan. We zijn erg blij met deze toevoeging aan onze groep bedrijven," aldus Managing Director Flowers Sven Aertssen.

Het nieuwe Zami Africa zal gerund worden door General Manager Robi Bonanno. Robi neemt veel ervaring en kennis uit de branche met zich mee en is op 16 oktober jl. gestart.

Voor meer informatie:
One Flora Group
www.onefloragroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.