23 oktober tot 10 november in Wilp

Complete assortiment te zien op Cyclamen Open Dagen Schoneveld Breeding

Tijdens de jaarlijkse Cyclamen Open Dagen presenteert Schoneveld Breeding het complete assortiment Cyclamen in alle kleuren en formaten. En er is meer, zoals technische proeven en een sneak preview van de toekomst.

De eerste grote innovatie die je ziet tijdens de Open Dagen is de gekleurde Super Serie Fusion Large. Deze Cyclaam is beschikbaar in de kleur Neon Pink. De grootbloemige Fusion Large heeft een heel opvallend, tweekleurig bloemblad. Een echte eyecatcher die op z’n best is vanaf het eind van september. Vanaf dit seizoen kan deze schoonheid besteld worden.

De kleinere Super Serie Fusion Midi is nog niet commercieel beschikbaar, maar dat duurt niet lang meer. De pre-commerciële Fusion Midi introduceert de veredelaar in drie kleuren: Neon Pink, Violet en Wine Red. Kwekers kunnen nu alvast proefzaden bestellen om te testen met deze sterke Cyclaam.

Ook de grootbloemige Cyclaam Super Serie Leopardo staat inde spotlights. Deze hittetolerante plant werd enthousiast ontvangen vanaf de allereerste dag en heeft er nu drie kleuren bij: Neon Pink, Wine Red en Light with Eye. Daarmee komt het totaal aantal kleuren van Leopardo op maar liefst 10. De nieuwe Super Serie Elegante, het kleine zusje van Leopardo, is ook te bewonderen tijdens de Cyclamen Open Dagen.

En tenslotte is er de vrolijke Super Serie Djix. Deze kleine Cyclaam staat bekend om de unieke bladeren die naar beneden hangen. Het kleurenpalet van deze perfecte herfstbloeier is uitgebreid met een nieuwe kleur: Salmon with Eye.

De veredelaars van Schoneveld Breeding werken achter de schermen altijd aan nieuwe producten. Neem nou de nieuwe Illusia in de kleur Light with Eye. De unieke bloemvorm maakt dit een heel opvallend en aantrekkelijk product.

Tot slot zijn afgelopen jaar proeven gedaan met watergift en verschillende typen substraat. De resultaten daarvan zullen worden gedeeld.

Schoneveld Breeding opent de deuren van onze PlantXperience van 23 oktober tot 10 november in Wilp.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
www.schoneveld-breeding.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.