PlantPeddler wint Trike

Metazet FormFlex heeft op de Cultivate in Ohio een Trike verloot. De gelukkige winnaar is nu bekendgemaakt en is PlantPeddler uit Cresco, Iowa.

Op de Cultivate, die van 16 tot en met 18 juli plaatsvond in Columbus, Ohio, presenteerde de toeleverancier o.a. het geavanceerde Hanging Basket Systeem. Dit systeem is ontworpen om de effici├źntie en productiviteit van kwekerijen en tuincentra te verbeteren en heeft als voornaamste voordelen optimale ruimtebenutting, eenvoudige installatie en onderhoud, en verbeterde luchtcirculatie en belichting.

Verloting Trike
Als waardering voor het vertrouwen dat klanten wereldwijd in Metazet FormFlex hebben gesteld en ter viering van inmiddels ruim 1500 verkochte systemen, verlootten het bedrijf tijdens de Cultivate een Trike. Alle bezoekers konden hun gegevens achterlaten waaruit Plantpeddler willekeurig is gekozen als de gelukkige winnaar.

Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
Dennis van Gaalen, General Manager Metazet FormFlex Canada
Tel.: +1 877 845 737
info@metazet.com
www.metazetformflex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.