Interandina Internacional, Andina de Aduanas en Denkers bundelen krachten voor de Colombiaanse bloemensector

In voorbereiding op de Proflora 2023 nodigden de Colombiaanse bedrijven Interandina Internacional en Andina de Aduanas, samen met het Nederlandse Denkers, hun klanten, leveranciers, collega's en gasten uit voor een toost in de Club el Nogal in Bogotá, Colombia. Ze deden dit om hun toewijding te betuigen aan hun klanten en de verdere integratie en ontwikkeling van de gehele productie-, logistiek-, transport- en douaneketen die inherent is aan de nationale bloemensector.

Op Proflora presenteerden Interandina Internacional, Andina de Aduanas en Denkers hun diensten in een gezamenlijke stand.

Onder de gasten op het evenement bevonden zich o.a. Wilkien Ramírez, plaatsvervangend manager van dounazaken bij het ICA, en ingenieur Alejandra Farias, ook een functionaris van deze organisatie; Juan Alejandro Guáqueta, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Colombiaanse Vereniging van Bloemenexporteurs (Asocolflores); Jan Willem Van Bokhoven, uitvoerend directeur van de Colombo-Nederlandse Kamer van Koophandel (Holland House); en Leontin Crisson, Landbouwraadgever van de Nederlandse ambassade.

Samen bieden Interandina Internacional en Andina de Aduanas diensten aan aan meer dan 95% van de sector en ondersteunen ze de gehele geïntegreerde logistieke keten op gebieden zoals lucht- en zeevervoer, internationaal landvervoer van en naar Ecuador, landtransport van en naar havens en luchthavens, en douaneagentschap voor alle export- en importprocessen.

Toost in de Club el Nogal in Bogotá

Op verzoek van hun klanten en om de logistieke processen van import en export via lucht, zee en land te stroomlijnen, opende Interandina afgelopen mei een nieuwe vestiging in het zuiden van het land. De faciliteit bevindt zich in Ipiales, departement Nariño, aan de grens met Ecuador.

Denkers
Mark Woertman, directeur van Denkers: "De onuitputtelijke energie en enthousiasme van het hele team van Interandina en de loyaliteit van onze klanten, zowel in Colombia als Nederland, hebben het mogelijk gemaakt dat ons bedrijf deel uitmaakt van de bloeiende handel in bloembollen en stekken uit Nederland en Chili, die per zee en lucht in Colombia aankomen."

Voor meer informatie:
Denkers BV
Nieuwland Parc 508
2952 DG Alblasserdam
Tel.: +31 (0)78 8907222
mark@denkersbv.nl
www.denkersbv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.