Betere waterafgifte en plantengroei met nieuw product

DCM, gespecialiseerd in bodemverbetering, meststoffen en plantweerbaarheid, presenteert een organisch bevochtigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor pot- en containerteelt: DCM Intro 2.0. Dit product moet volgens DCM zorgen voor een optimale wateropname en -verdeling, wat kan resulteren in gezondere planten en een gelijkmatigere beworteling.DCM Intro 2.0 als organisch bevochtigingsmiddel
De organische samenstelling met zowel directe als langdurige effecten onderscheidt het middel van andere producten. Het product is niet alleen geschikt voor de conventionele sierteelt en boomkwekerij, maar ook voor de hogere eisen van de biologische teelt.

Efficiënte waterverdeling voor optimale plantengroei
In de pot- en containerteelt is een gelijkmatige waterverdeling van groot belang. DCM Intro 2.0 speelt hierop in. Vanwege de samenstelling doorbreekt het snel en effectief het waterafstotend karakter van substraten, en maakt het efficiënte bewatering mogelijk. Vocht wordt gelijkmatig verdeeld in de wortelzone, wat resulteert in een gezondere groei, sterkere planten en gelijkmatiger gewasgroei.


Het verschil in bevochtiging zonder en met het middel.

Voordelen van DCM Intro 2.0 voor pot- en containerteelt:

  • Gelijkmatige gewasgroei: dankzij de gelijkmatige waterverdeling genieten planten in pot- en containerteelten van een gelijkmatige ontwikkeling, wat de opbrengst verhoogt.
  • Verlengde werking: met een langdurig effect van 4 tot 6 weken zorgt het middel voor een betere vochtverdeling.
  • Bespaart water en grondstoffen: dankzij de verbeterde waterverdeling vermindert het middel het waterverbruik.
  • Veelzijdige toepassing: het middel kan toegepast worden in verschillende gebieden, waaronder jonge planten, hangende manden, gazons en pot- en containerteelt.

Voor meer informatie:
DCM
www.dcm-info.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.