Rabobank en HortiHeroes gaan langer samenwerken

Op 12 oktober hebben HortiHeroes en Rabobank hun partnerschap voor de komende drie jaar verlengd.

Puck van Holsteijn, directeur van HortiHeroes, is enthousiast: "We zijn ontzettend blij dat Rabobank samen met volle kracht vooruit wil blijven gaan. Ze zijn al jaren HortiHeroes partner en diverse jonge talenten vanuit Rabobank hebben al deelgenomen aan onze talentontwikkelingsprogramma’s. Samen zullen we blijven werken aan vernieuwing in de sector en een spotlight zetten op de Food & Flower industrie voor startups, scale-ups, studenten en nieuw talent van buiten de sector."

En ook Rabobank ziet veel kansen in de voortzetting van het partnerschap. Zo geeft Sander Vroom, Business Development Manager bij Rabobank aan: "Als coöperatieve bank werken wij graag samen met waardevolle partners als HortiHeroes om impact te maken. Wij dragen bij op het gebied van kennis, netwerk en financiën om innovatie in de Food & Flower industrie te stimuleren."

Voor meer informatie:
Rabobank
www.rabobank.nl

HortiHeroes
Europa 1
2672 ZX, Naaldwijk
info@hortiheroes.com
www.hortiheroes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.