Full Power Support neemt energie-verkoopclusters over van Ekwadraat/Intocon

Energieadviesbedrijf Full Power Support uit Nederweert neemt de activiteiten met betrekking tot de verkoop van energieclusters over van Ekwadraat Advies en /Intocon. De nieuwe samenwerking tussen Full Power Support en Ekwadraat Advies /Intocon moet producenten van wind-, biovergisting- en zonne-energie in staat stellen 'om een optimaal rendement te behalen op hun geproduceerde energie in een markt die bekend staat om zijn volatiliteit en complexiteit.'

Sinds 2003 heeft Ekwadraat/Intocon producenten van hernieuwbare energie bijgestaan door hun energieclusters aan te bieden op de markt. Door deze nieuwe samenwerking zullen de activiteiten met betrekking tot de verkoop van energieclusters worden voortgezet door Full Power Support.

Full Power Support, opgericht in 2013 door Nick Waltmans, heeft in 2022 LTO Bedrijven als mede-aandeelhouder verwelkomd en groeit hard. De organisatie staat bekend om haar specialisatie in de energiemarkt en biedt diensten aan op het gebied van energieproductie, -verkoop, -inkoop en -besparing.

Deze overname biedt producenten van hernieuwbare energie de kans om te profiteren van de synergie die wordt gecreëerd door Full Power Support's betrokkenheid bij energieclusters. Nick Waltmans: "Door de verkoop van energie op specialistische wijze aan te bieden, kunnen betere contractvoorwaarden worden onderhandeld, wat resulteert in een stabielere en vaak hogere energieprijs met verminderde risico's voor producenten."

Cor van de Haar directeur Ekwadraat Advies zegt: “Ekwadraat wil haar dienstverlening voor klanten optimaliseren en verder professionaliseren, daarbij behoort focus op activiteiten, we zijn als Ekwadraat blij dat we met deze samenwerking onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Om daarmee de energietransitie te blijven versnellen.”

Voor meer informatie:
Full Power Support
www.fullpowersupport.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.