Royal Brinkman haalt internationale medewerkers naar Nederland voor kennisoverdracht

Voor de negende keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande voor deelname aan de Horti Experience. Het internationale kennisevent vond dit jaar plaats van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober 2023. Tijdens de 5-daagse training lag de focus op kennisuitwisseling en de verdere uitrol van de strategie 2023-2025 van Royal Brinkman.

Collega’s vanuit 13 landen namen deel aan dit kennisevenement; van o.a. Mexico en Canada, Turkije, Polen, Hongarije, Spanje, Frankrijk en het VK tot zelfs China en Australië. Naast de exportafdeling in Nederland bestaat het internationale Royal Brinkman team uit ruim 160 medewerkers.

Het doel van de Horti Experience is om kennis te nemen van de strategische ontwikkelingen binnen Royal Brinkman, de plannen voor 2024 te formaliseren en kennis uit te wisselen tussen de Royal Brinkman medewerkers, alsook het organiseren van diverse sales en leiderschapstrainingen.

Royal Brinkman kijkt terug op weer een zeer geslaagde Horti Experience. "Vol inspiratie en beladen met meer kennis en vaardigheden zijn de internationale medewerkers klaar en gemotiveerd om de plannen voor volgend jaar vanuit de eigen vestigingen te realiseren. Hiermee geeft Royal Brinkman invulling aan haar local-for-local strategie om daarmee de lokale klanten optimaal te kunnen bedienen."


Horti Experience 2023

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Postbus 2
2690 AA 's-Gravenzande
Tel. 0174 - 446 100
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.