Uitzendbureau Intrixo viert 25-jarig jubileum met feest

Op 8 oktober werd het 25-jarig jubileum van Intrixo gevierd met een feest. Intrixo heeft een grote partytent laten opzetten voor het kantoor en er waren meer dan 250 gasten. Naast relaties was er ook een groep werknemers aanwezig. Intrixo wil hiermee de relaties en werknemers bedanken.

Ontstaan van het uitzendbureau
Rayif Ayyildiz is 25 jaar geleden begonnen met uitzenden om relaties in de tuinbouw- en AGF-sector te helpen. Het is uitgegroeid tot een uitzendbureau waar dagelijks 2000 werknemers werkzaam zijn. Intrixo heeft de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd op het gebied van recruitment en kan hiermee aan de veelal diverse vraag van haar opdrachtgevers voldoen. Intrixo heeft kantoren in Polen, Roemenië, Bulgarije, Turkije en Moldavië.

Rayif: "Mijn passie om de juiste match te vinden is er altijd geweest en blijft tot op de dag van vandaag erg belangrijk. Hierdoor is Intrixo altijd bezig met vernieuwen en verbeteren. Wat 5 jaar geleden goed werkte hoeft niet altijd een succes te blijven. Daarom is in beweging blijven dan ook erg belangrijk. Wij onderscheiden ons al jaren in de flexibiliteit en het snel kunnen schakelen om samen met de opdrachtgevers successen te behalen. Intrixo is als het ware samen met haar opdrachtgevers gegroeid."

Voor meer informatie:
Intrixo
Oud Camp 8
3155 Maasland
Tel: 0174 294 500
info@intrixo.nl
www.intrixo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.