Billigblomst opent eerste winkel in Kopenhagen

Billigblomst, een keten van plantencentra in Denemarken, maakt bekend dat ze Billigblomst City lanceren: een nieuwe winkelketen die dezelfde kwaliteit gaat bieden met een iets kleiner assortiment dan men gewend is in de grote tuincentra. Het nieuwe concept maakt het dus ook voor stadsbewoners mogelijk om kwaliteitsbloemen te kopen voor een lage prijs.

De eerste winkel van Billigblomst City opent de deuren aan de Kampmannsgade in Kopenhagen. De keten is van plan jaarlijks tien City winkels te openen in Denemarken.

Brian Reenberg, de eigenaar van Billigblomst: "Er zijn voldoende goede panden beschikbaar in alle grote steden in Denemarken en makelaars staan ​​te popelen. We zijn bereid huurcontracten te tekenen als het aanbod aantrekkelijk is."

De prijzen in de nieuwe Billigblomst City winkels zullen concurrerend en vergelijkbaar blijven met die in de grotere tuincentra. Dit wordt bereikt door lage huren, de behoefte aan winkelpersoneel te elimineren en door het implementeren van een zelfbedieningsmodel waarbij klanten zelf hun goederen scannen. Bovendien zal betaling alleen mogelijk zijn met kaart of mobiele betaling, aangezien contant geld niet wordt geaccepteerd.

De eerste winkel van Billigblomst City in Kopenhagen heeft de openingsdatum gepland op zaterdag 11 november om 8:00 uur. Dit zal een belangrijke mijlpaal zijn voor Billigblomst en ze kijken ernaar uit om alle bloemenliefhebbers in Kopenhagen te verwelkomen in de nieuwe winkel.

Voor meer informatie:
Billigblomst
Kate@billigblomst.dk
www.billigblomst.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.