Open dag op Mayer-locatie in Hongarije

De Mayer locatie in Hongarije opende vorige week haar deuren voor het publiek. Geïnteresseerden kregen de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te leren over hun producten. De open dag vond plaats op de bedrijfslocatie in Kisfalud, Hongarije en trok veel bezoekers. De bezoekers kregen de gelegenheid om met medewerkers in contact komen.

De bezoekers konden met eigen ogen zien hoe de machines worden gemaakt. Daarnaast werden ze begeleid door een team van specialisten die hen informeerden over verschillende productieprocessen. Indrukwekkend was de demonstratie van enkele machinemodellen, zoals de oppotmachine TM 2400E, de TM 2432 en TM 2020F, de grondmixer EM 6012 en de balenbreker BZ 6160. De bezoekers konden ook zien hoe deze machines in de praktijk werken en welke voordelen ze bieden. Ze kregen inzicht in de werkprocessen van het bedrijf op het gebied van ontwerp, ontwikkeling van productie tot kwaliteitscontrole.

"Het was een mooie kans om onze producten en kennis onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd de interesse van potentiële klanten te wekken," aldus algemeen directeur Zoltán Brückner.

Voor meer informatie:
Mayer
Poststraße 30
89522 Heidenheim, Duitsland
Tel.: +49 7321 9594 290
info@mayer.de
www.mayer.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.