Bas van Mourik nieuwe CEO Van Helvoort Company

Bas van Mourik volgt Evert van Helvoort op als CEO bij Santini-specialist VHC. Evert wordt per 1 januari 2024 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland. Met Bas van Mourik krijgt het familiebedrijf een ervaren kracht aan het roer.

Bas van Mourik werkte lange tijd bij Dekker Chrysanten en de afgelopen periode als Salesmanager Nederland. Tijdens zijn periode bij Dekker Chrysanten heeft Bas van Mourik een sterke relatie opgebouwd met de familie Van Helvoort.

Voorzitter Raad van Commissarissen
Het familiebedrijf VHC is de Santini-specialist in Nederland. Naast zijn werkzaamheden bij VHC was Evert 4 jaar actief als lid van de Raad van Commissarissen van FloraHolland. In de vergadering van 22 juni 2023 is Evert gekozen als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Evert: ‘Sinds de tweede helft van 2023 kijk ik op alle fronten mee met de huidige voorzitter Jack Goossens. Dat geeft straks een goede start. Mijn benoeming is niet meer te combineren met de werkzaamheden als CEO in ons familiebedrijf. Ik draag mijn stokje met heel veel vertrouwen over aan Bas van Mourik. Ik ben blij dat we in hem een zeer kundig en ervaren persoon aan het roer van VHC hebben staan.’ Vanaf januari zal Evert binnen VHC de rol als CFO blijven vervullen.

Voor meer informatie:
VHC
Molenkampsweg 15b
5306 VN Brakel
Tel.: +31 (0)418 67 71 55
www.vanhelvoortcompany.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.