Viking Roses toont collectie in aanloop naar IFTF

De nieuwste varieteiten van Viking Roses vinden steeds meer hun weg naar de producten en consumenten. Op de aankomende ITFT zijn weer nieuwe nummer te bewonderen.

25 jaar geleden nam Rosa Eskelund met haar echtgenoot Harley Eskelund een Deense kweker over die bekend stond om zijn rozen met goede ziekteresistentie. De merken Forever en Infinity potrozen, Plant'n Relax tuinrozen en daarna de Viking snijrozen worden allen door die hoge ziekteresistentie gekenmerkt. Proeven in hooggelegen gebieden toonden echter aan dat de meeste Viking snijrozen aan lengte verloren, vertelt directeur van Viking Rises John Pouw. "Een deel van de ziekteresistentie werd toen opgeofferd door de rozen te veredelen die meer lengte kregen."

"Intensieve veredeling heeft tot een overvloed aan ziekteresistente rassen geleid die verpakt en verkocht worden per 3 stelen in een bos. Ook zijn de eerste standaardrassen geïntroduceerd. We zien dat na de Ecuadoraanse kwekers nu ook onze markt in Kenia groeit."

Rosa Loves Me Under the Stars, en Rosa Loves Me Celebrating Heather


Rosa Loves Me Yes, I Do en Rosa Loves Me In My Dreams

Rosa Loves Me under a Majestic Sunrise en Rosa Loves Me Beyond Venus

Rosa Loves Me Lost in Pink en Rosa Loves Me Paula's Champagne Delight

IFTF
Van 8 tot 10 november 2023 staan de Vikings Roses met team op de IFTF in Vijfhuizen, Nederland. Hun standnummer is B2.24. Het volledig verhaal van de nieuwe Viking rassen is te vinden op hun onderstaande nieuwe website.

Voor meer informatie:
John Pouw
Viking Roses
John@VikingRoses.com
www.VikingRoses.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.