Jungheinrich opent officieel nieuwe fabriek in Tsjechië

Jungheinrich opent zijn nieuwste fabriek voor de productie van intern transportmaterieel in Chomutov (Tsjechië). In de toekomst zal het bedrijf de 37.000 vierkante meter grote locatie, ongeveer 85 kilometer ten noordwesten van Praag, omvormen tot het centrum van de reachtruckproductie. Er zullen meer dan 350 nieuwe banen worden gecreëerd als onderdeel van het 60 miljoen euro kostende project, zo meldt het bedrijf.In juni startte Jungheinrich in Chomutov al de productie van het eerste type truck, de ETV 216i reachtruck. De fabriek is de nieuwste van twaalf productielocaties wereldwijd en vormt een centrale bouwsteen in het verhogen van de efficiëntie en winstgevendheid als onderdeel van Strategie 2025+.

Sabine Neuß, Chief Technology Officer bij Jungheinrich AG, vertelt: “Onze nieuwe fabriek in Chomutov is een van de meest geavanceerde productiefaciliteiten voor heftrucks ter wereld en tilt onze productie naar een hoger niveau. We breiden de capaciteit binnen ons productienetwerk in Europa verder uit. Bovendien zorgen we er op deze manier voor dat ook in de toekomst aan de gestaag groeiende vraag naar onze intern transportmiddelen kan worden voldaan.”Beginnend met de ETV 216i zal de gehele reachtruckproductie geleidelijk worden verplaatst naar de fabriek in Chomutov. Jiri Rösner, Plant Manager bij Jungheinrich in Chomutov, voegt hieraan toe: “We zijn trots om deel uit te maken van de Jungheinrich familie om het succesverhaal van de reachtruck hier in Chomutov voort te zetten. Ons al sterke, lokale team blijft groeien om deze visie werkelijkheid te laten worden.”

Voor meer informatie:
Jungheinrich
H.A. Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn
0172 44 67 89
info@jungheinrich.nl
www.jungheinrich.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.