Qualily lanceert Superior Selection

In samenwerking met diverse bollenleveranciers lanceert de Westlandse leliekwekerij Qualily ‘Qualily’s Superior Selection’. De collectie bestaat uit 11 variëteiten, waaronder verschillende kleuren, geuren én geurloze bloemen. “De soorten zijn onder meer geselecteerd op de geschiktheid voor transport en hun lange vaasleven”, vertelt Ruud van der Hoeven, mede-eigenaar van Qualily en verantwoordelijk voor het selectieproces en de inkoop van de leliebollen.

Voor meer informatie of het ontvangen van een exclusieve samplebox neemt u contact op met Martijn Kwakernaat via sales@qualily.nl. Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot digitale promotiekit met foto’s en posters.

Qualily’s Superior Selection is een samenwerking van Qualily en haar bollenleveranciers Bloems, Boltha, Lierop, Vink, Hobaho, Menting, Bakkum, Noordeloos, Visser Oostwoud, Wagemaker, Gebr. de Wit en Wessels.

Voor meer informatie:
Qualily
www.qualily.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.