Marco Vergeer nieuw bestuurslid Vaste Planten

De LTO Cultuurgroep Vaste Planten heeft een nieuw bestuurslid: Marco Vergeer. Hij zal zich voor de sector vooral inzetten op het gebied van assortiment.

Marco (49) heeft een passie voor vaste planten, het kweken en het toepassen in beplantingen. Hij groeide op op een boerderij in het Alphense Rietveld, een polder bij Boskoop, en na de tuinbouwschool in Boskoop ging hij aan de slag bij kwekers. Eerst als zzp’er, daarna 10 jaar in dienst van Griffioen Wassenaar waar hij de teelt en de verkoop deed. Vervolgens runde hij een mini-camping in het Rietveld en werkte 10 jaar bij Gebr. Alkemade met assortiment als belangrijk item.

Vijf jaar geleden verhuisde Marco met zijn vrouw Liesbeth en drie kinderen naar Oost-Nederland, in Rekken tegen de grens met Duitsland. Daar bouwt hij en zijn vrouw het bedrijf ‘Plants for life’ op, waarmee hij jonge planten verkoopt voor verschillende kwekers. Basis van het bedrijf is een showtuin voor klanten. Die richt Marco in met assortiment van een aantal leveranciers die complementair zijn aan elkaar.

In dit artikel op LTO vertelt hij over zijn bedrijf en benoeming.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.