Vlaamse sierteelt op Four Oaks Trade Show

Op 5 en 6 september nam VLAM deel aan de 51ste editie van de Four Oaks Trade Show in Macclesfield (Verenigd Koninkrijk). Er waren meer dan 300 exposanten aanwezig. Nederland en Italië waren sterk vertegenwoordigd. Er waren inkopers van kwekerijen, tuincentrumketens en onafhankelijke tuincentra, commerciële kwekers, groothandels, online-retailers, landschapsarchitecten, professionele hoveniers, lokale overheden en bloemisten. Dat meldt de AVBS.

Bezetting
De VLAM-groepsstand herbergde 11 Vlaamse sierteeltbedrijven: ADM Greentraders, Boomkwekerij Rahoens, Boomkwekerij Schepers, Decock Plants, Denis-Plants, Geka-Plants, Microflor, Plant Select, Sylva, Vandamme Sierplanten en Willy De Nolf. Samen vertegenwoordigden ze een ruim assortiment, gaande van rododendrons, bloeiende kamerplanten, perk- en balkonplanten, tot jongplanten, struiken en boomkwekerijproducten.

Met de slogan "For freshness, look no further than Flanders" wilden de deelnemers het Engelse publiek herinneren aan de nabijheid van België. Het VK is de derde exportmarkt van België, goed voor een jaarlijkse exportwaarde van meer dan 50 miljoen euro. Voor het Verenigd Koninkrijk is België de tweede belangrijkste leverancier binnen de EU.

Bron: AVBS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.