800-jarig bestaan Hanzesteden gevierd met Amaryllis pop-up stores

Op zaterdag 14 oktober wordt in samenwerking met de ABC-bloemisten uit de Hanze-regio zes Amaryllis pop-up stores ingericht. In dat weekend viert de regio het 800-jarig bestaan van de Hanzesteden. De winkels worden ingericht met een groot assortiment amaryllis dat de consument ook kan kopen. Daarnaast zijn ook kwekers en handelaren uitgenodigd om een bezoek te brengen.

Op 14 oktober worden de winkels van zes vakbloemisten uit de Hanze-regio omgetoverd tot een bloemenparadijs van prachtige amaryllis-arrangementen zijn. De klanten worden uitgenodigd om de diversiteit van Amaryllis-assortiment te verkennen en kopen. Alle Amaryllis-kwekers, maar ook handelaren en alle Amaryllis-liefhebbers zijn van harte welkom om de betreffende bloemisten te bezoeken. Het is een goede gelegenheid om met de consument in gesprek te gaan en kennis van Amaryllis te delen. De zes deelnemende ABC-bloemisten zijn: Bloemsierkunst Markerink in Zutphen, Bloembinderij De Ank in Zeddam, Beo Bloembinders in Varsseveld, Olthuis-Takken Bloemkunst in Doetinchem, Bloemsierkunst Wijnbergen in Laren, Bloemsierkunst Bouwmeester in Neede en Timmermans & Mulder in Winterswijk.

Kijkje achter de schermen bij Amazone Amaryllis
Om de betrokkenheid van de ABC bloemisten verder te vergroten bezoeken zij voorafgaand aan de tentoonstelling en winkelacties het bedrijf van Amarylliskweker Maarten Zonneveld, Amazone Amaryllis. Zij krijgen een exclusief kijkje achter de schermen.

tekst & foto: Concept Factory


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.