Havecon Canadian Night 2023

Op de vooravond van de Canadian Greenhouse Conference, waarvan later nog een fotoverslag volgt, vond de tweede editie plaats van het door Havecon gesponsorde evenement 'Have a Canadian Night'.

Havecon is als bedrijf al meer dan tien jaar niet alleen actief, maar ook proactief in de Noord-Amerikaanse kassenbouwmarkt. Eigenaar Henk Verbakel: "Een evenement als dit definieert onze persoonlijkheid als bedrijf. Kassen verkopen zichzelf niet en worden zeker niet vanzelf gebouwd. Door de jaren heen hebben we onze tijd en aandacht besteed aan nieuwe en bestaande relaties om succesvol te zijn op de Canadese en Amerikaanse markt."

Havecon is er trots op al meer dan 15 jaar lokaal te opereren op de Noord-Amerikaanse markt. Het is een van de belangrijkste redenen waarom ze jaren geleden hun eigen Noord-Amerikaanse hoofdkantoor hebben geopend, op slechts enkele minuten van de Falls. "Dit is essentieel bij het zakendoen in Noord-Amerika en maximaliseert ons bereik voor onze klanten," zegt het team.

Net als het inaugurele evenement van vorig jaar werd deze editie gehouden in The Old Stone Inn Boutique Hotel in het iconische Niagara Falls. "Hoewel beurzen geschikt zijn voor het genereren van nieuwe contacten, voor belangrijke discussies met bestaande zakenpartners en het horen en leren van industrieleiders, zijn het evenementen vooraf of achteraf zoals deze die de connecties verdiepen en versterken."

Daarom verwelkomde het Havecon-team hun Atrium Agri-consortiumpartners, bestaande leveranciers, klanten en nieuwe partners/prospects op deze tweede editie van Have a Canadian Night - en natuurlijk hebben we de foto's voor u klaar.

Klik hier voor de foto's.

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk
Tel.: +31(0)10 266 32 70
info@havecon.com
www.havecon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.