Licht uit in laatste afmijnzaal Naaldwijk

Afgelopen vrijdag 29 september was de laatste dag waarop inkopers op de klokken van Royal FloraHolland hun producten vanuit afmijnzaal D konden kopen. Een historische gebeurtenis, want hiermee is er een einde gekomen in Naaldwijk aan het inkopen van producten vanuit een afmijnzaal.

Onder de inkopers van afmijnzaal D is er in de maanden voorafgaand aan de sluiting van afmijnzaal D geïnventariseerd of er nog behoefte is aan een inkoop-werkplek binnen Naaldwijk. Deze behoefte bestond er en zo is men aan de slag gegaan om een andere koperswerkplek te creëren. Op de 7e verdieping van het Fleurcenter is een deel van het restaurant ingericht om 32 kopers faciliteiten te bieden zodat ze op een goede manier hun inkopen kunnen doen: nieuw meubilair, aansluitingen voor KOA-netwerk, 3 grote beeldschermen en koffie faciliteiten zorgen voor een prettige werkomgeving. Op een aantal kleine uitdagingen na zouden de kopers tevreden zijn over hun nieuwe werkplek.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.