Eerste Sion Open evenement in Edmonton, Canada

In Nederland organiseert Sion al jaren Sion Open: een open huis met afsluitend een spectaculair diner. Afgelopen week vond de eerste editie in Edmonton, Canada, plaats bij Bevo Farms. Voor de Noord-Amerikaanse Phalaenopsiskwekers begon de dag met een rondleiding door de gesloten kas van Bevo Farms en was er een mogelijkheid om het Sion Young Plants assortiment te bewonderen.
’s Avonds konden de genodigden genieten van de ‘Topmodel Show’ onder het genot van een culinair diner.

Innovatieve productlocatie & Phalaenopsis variëteiten
Tijdens het evenement kregen Noord-Amerikaanse kwekers en de Nederlandse en Braziliaanse klanten van Sion uitgebreid de kans om de nieuwe Phalaenopsislocatie te bekijken. Tijdens de rondleiding werden alle nieuwste productietechnieken van het gesloten telen getoond. Zoals bijvoorbeeld de volledig afgesloten kas zonder luchtramen, wat zorgt voor gecontroleerde lucht- en vochtkwaliteit en uitstekende hygiëne. Daarnaast werden veel van Sion Young Plants variëteiten gepresenteerd, waaronder Topmodels, New Arrivals en variëteiten van de "Breeders in the spotlight".

Enerverende avond
's Avonds verplaatste de bijeenkomst zich naar het Royal Hotel, waar het gezelschap van 70 man presentaties kregen van Sion & Bevo, evenals van Kubo, over de toekomst van de kassenbouw. Tijdens deze bijeenkomst genoten de aanwezigen van een voortreffelijk culinair diner. De ‘Top Models’ variëteiten werden op bijzondere manier gepresenteerd, namelijk door middel van een heuse Topmodel Show!

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.