4 t/m 6 oktober 2023

Geen ruimte meer over bij GrootGroenPlus 2023

Dit jaar markeert een verandering op de internationale vakbeurs GrootGroenPlus, gehouden van 4 tot en met 6 oktober 2023 in Zundert. De belangstelling van deelnemers heeft geleid tot het volledig verhuren van alle beschikbare ruimtes, met als gevolg dat er geen algemene ruimte meer over is, meldt GrootGroenPlus. De wachtlijst groeit naar eigen zeggen nog dagelijks, wat duidt op interesse binnen de groenbranche.

De gevolgen van deze ontwikkeling treffen ook de bibliotheek. Deze zal dit jaar niet aanwezig zijn op de beursvloer. Bibliothecarissen Jan en Diny Voogd en Hans van Selm hebben echter een oplossing bedacht. De overstock van de bibliotheek zal te koop worden aangeboden in het centrale restaurant van de beurslocatie. Hier zullen zij een selectie boeken aanbieden die betrekking hebben op de groensector. Betalingen kunnen uitsluitend per pin worden voldaan.

De bibliothecarissen zullen in aanloop naar de beurs een aantal boekbeschrijvingen delen op diverse sociale mediaplatforms. Zo krijgen geïnteresseerden een voorproefje van het aanbod.

De opbrengsten van deze verkoop zullen een bijzonder doel dienen. Ze zullen worden geschonken aan VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) West-Brabant Tholen, waar Jan Voogd als vrijwilliger actief is. De VPTZ is een ANBI-gecertificeerde organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van terminaal zieken en hun naasten.

Voor meer informatie:
GrootGroenPlus
4880 AJ Zundert
Tel:+31(0)76-5977984
info@grootgroenplus.nl
www.grootgroenplus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.