Promotiecampagne Cymbidium van start

Deze maand start de promotiecampagne Cymbidium met een scala aan activiteiten gericht om de vakbloemist aan te spreken door de schoonheid en diversiteit van cymbidium.

Bij navraag onder Europese bloemisten blijkt dat cymbidium een uitdaging biedt als het gaat om de toepassing ervan. Om hen op dit vlak te ondersteunen geeft de promotiecampagne gerichte tips en inspiratie voor de vakbloemist, waardoor zij worden geprikkeld om de mogelijkheden van cymbidium te verkennen en de verkoopkracht van deze tropische schoonheid te benutten.

internationale promotiekalender
Al vroeg in het cymbidium-seizoen zijn bloemisten uitgedaagd om te werken met cymbidium tijdens de EuroFleurs 2023 in Slovenië. Hun creaties worden nu gedeeld via de social media kanalen van Cymbidium.info. In oktober verschijnt een nieuwe Cymbidium-Tutorial met bloemstylist Joan Stam, waarin hij praktische tips geeft over het uitpakken van de doos. Maakt hij boeketten passend bij het herfst- en winterseizoen en hoe geeft hij tips hoe de bloemist de optimaal verkoopkracht van 1 enkele steel kan benutten. Daarna is het de beurt aan Europees kampioen Hanneke Frankema, die de schoonheid van cymbidium laat zien in haar bloemcreaties, vanaf november. Net als vorig jaar wordt door het internationale bloemistenplatform Fusion Flowers een wedstrijd opgezet, waarmee bloemisten hun vakmanschap kunnen delen met cymbidium. Via social media wordt de bloemist continu geprikkeld met de mooiste bloemdesigns. De website cymbidium.info is een handige bron voor bloemisten met bloemverhalen, verzorgingstips en een overzicht van alle Cymbidiumkwekers.

Over de promotiecampagne snijcymbidium
De promotiecampagne Cymbidium is een initiatief van alle snijcymbidiumtelers i.s.m. Royal FloraHolland. Zij zorgen samen voor promotie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.