Van der Ende Group opent Canadese vestiging officieel

Na maanden van voorbereiding is de Canadese vestiging van Van der Ende Group in Kingsville, in Ontario, afgelopen vrijdag officieel geopend. Hoewel de vestiging al sinds afgelopen zomer operationeel was, was dit toch een bijzonder moment in de geschiedenis van het Nederlandse familiebedrijf. De opening werd bijgewoond door genodigden en zowel de Nederlandse directie als het Canadese managementteam waren aanwezig. Hier werd de twee-eenheid van de twee vestigingen door Van der Ende Group nog eens extra benadrukt.

Naast de lunch, kregen de genodigden ook een rondleiding en uitleg over een belangrijk deel van het gevoerde productassortiment. Brock Herman, General Manager Canada, presenteerde de producten en diensten: “Het is mooi om te zien hoeveel interesse en vraag er is voor onze producten. Dat geldt voor zowel onze handelsproducten als voor onze eigen water- en klimaatsystemen, zoals de Kathari UF en de Airmix. Daarnaast ontvangen we veel positieve reacties, omdat wij veelal direct uit voorraad pompen en regelaars kunnen leveren.”

Lex van der Ende, CEO Van der Ende Group: “We zijn bijzonder trots op iedereen die de afgelopen periode mee heeft geholpen met het opzetten van deze vestiging. Zonder al die positieve inzet zouden we hier nu niet staan. En we zijn ervan overtuigd dat we als Van der Ende Group Canada direct waarde toe kunnen voegen aan de Noord-Amerikaanse markt. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving, pompen, frequentieregelaars, watersystemen zoals UF en HPRO en luchtbehandelingssystemen zoals Airmix, kunnen we al onze bestaande en nieuwe klanten voorzien van het juiste advies en service.”

Canadian Greenhouse Conference
Van der Ende Group is aanwezig op de Canadian Greenhouse Conference, standnummer 3006. De standbemanning bestaat uit zowel Nederlandse als Canadese collega’s. En ook het managementteam zal aanwezig zijn om de bezoekers en geïnteresseerden in Van der Ende Group Canada te verwelkomen.

Met de recente opening en de aanstaande deelname aan de Canadian Greenhouse Conference, zet Van der Ende Group Canada een belangrijke stap in haar strategie voor uitbreiding en consolidatie in de Noord-Amerikaanse markt.

Voor meer informatie:
Van der Ende Group
sales.ca@vanderendegroup.com
www.vanderendegroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.