Gert van de Werken nieuwe directeur Deliflor Hoogveld

Gert van de Werken (56) komt per 1 november a.s. in dienst van Deliflor Hoogveld met de intentie om per 1 februari 2024 de functie van directeur te gaan vervullen. De huidige directeur, Otto van Tuijl, zal tot 1 februari in dienst blijven om Gert bekend te maken met alle processen in het nieuwe chrysanten bewortelingsbedrijf dat recent in gebruik is genomen.


Otto van Tuijl

Otto van Tuijl sluit met zijn afscheid een periode van bijna 9 jaar af waarin hij zich heeft ingezet voor Deliflor Hoogveld. De nieuwbouw in Nieuwaal is een mooi slotstuk, dat onder zijn leiding is gerealiseerd.


Gert van de Werken

Gert van de Werken is in het verleden ondernemer geweest in de bloemensector. Hij is woonachtig in Bruchem en kent de regio waarin Deliflor Hoogveld opereert dus als geen ander. Dit in combinatie met zijn ervaring in een technisch werkgebied maakt hem tot geschikte kandidaat voor het leidinggeven aan Deliflor Hoogveld.

Voor meer informatie:
Deliflor Hoogveld
Hogeweg 16
5313 BA Nieuwaal
Tel: 0418-644770
www.deliflorhoogveld.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.