Najaarsevenement FloraZon: Terugblik op de toekomst

Afgelopen zondag 24 en maandag 25 september hebben een groot aantal bloemisten en branchegenoten uit Nederland, België, Duitsland en daarbuiten het jaarlijkse FloraZON Autumn Event in Venlo bezocht. Tijdens dit Autumn Event Meet Your Future nam FloraZon haar bezoekers mee naar hun toekomst. In een hal waren er drie platforms gemaakt met elk een eigen activiteit, inspelend op de toekomst.

In the spotlight: Bloemencreaties en demonstraties
Zes arrangeurs, waaronder Anniek Siegers (Beste bloemiste van Nederland, winnares van de Flowercup 2023 én finaliste NK Bloemschikken 2024), Moniek Koopmans (NL), Marion Lemmen (NL), Panc Vis (NL), Franky Bollingh (BE) en Lindsay Kleeven (NL) demonstreerden hun trending creaties voor het komende najaar en winter.


Live demonstratie door Anniek Siegers (midden), Beste bloemiste van Nederland, winnares van de Flowercup 2023 én finaliste NK Bloemschikken 2024. Bijgestaan door Top Arrangeur Moniek Koopmans (links) en nieuw talent Lindsay Kleeven.


In the spotlight: Moniek Koopmans van Floral Dance Art, samen met Lindsay Kleeven en enkele gecreëerde showstukken.

Florazon bedankt deze zes arrangeurs voor hun deelname. En hun eigen partners Oasis, VBW Nederland, Meet de Youngsters en de bloemopleidingen After All, Floral Dance Art, Yuverta en het Valuascollege in Venlo voor hun deelname.

Erwin Boom in gesprek met de nieuwe commerciële manager van FloraZON Michelle Schreinemachers.

FloraZon wil ook Erwin Boom, wethouder gemeente Venlo van Economische en Sociale zaken en Kennisinfrastructuur bedanken voor zijn bezoek.

Social Media Stijl Studio’s: voor opname van je eigen social media ‘Kerst’-video
Het ‘Communicatie’ platform bestond uit 6 ‘Kerst’ stijlstudio’s, waarbij iedere bezoeker een eigen Social Media filmpje kon laten opnemen in de Social Media Stijl Studio van zijn of haar voorkeur. Proostend op een gelukkig nieuw jaar of fijne feestdagen wensend, werden de opgenomen filmpjes direct daarna naar de deelnemer doorgemaild. Een gepersonaliseerd Social Media video, direct klaar om te posten voor de Kerst.


Twee bezoekers van Bloemen Fleurose uit Zolder (BE) hebben vol enthousiasme gebruik gemaakt van de Social Media Stijl Studio’s en hun Kerst-video laten vastleggen om te kunnen posten op
hun Socials.

Aan twee medewerkers van de Aandachtstrekkers uit Venray, die deze Social Media Studio’s mede hebben vormgegeven en bemanden, kon men verder alle verdere vragen over het posten van Socials direct vragen.

Bloemencafé bracht mensen tot elkaar
In het middelpunt van de FloraZON-hal bevond het Bloemen café zich. Zowel jong en oud maakten samen een praatje, onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. FloraZON hoopt dat er tussen de bloemisten, branchegenoten, kwekers, studenten van de groen opleidingen en zij-instromers van de bloemvakopleidingen, leuke en interessante contacten zijn voortgekomen. En wellicht dat uit deze contacten voor de toekomst nog nieuwe samenwerkingen uit volgen.Voor het volgend jaar staat er opnieuw een FloraZon Najaarsshow op de planning.

Voor meer informatie:
Florazon
Floralaan 80
5928 RB Venlo
Tel: 077 3031010
info@florazon.nl
www.florazon.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.