Nieuwe productlijn Wardian Solarsystem

Deze week is een nieuwe productlijn toegevoegd bij Wardians. Het gaat om de productlijn Wardian Solarsysten. Die telt een vijftal Wardians die voorzien worden met de innovatieve kurken dop waarin een klein zonnepaneel verwerkt is. Aan de binnenzijde van de kurk zitten 4 led lampjes die de planten in het glas verlichten. Het licht schakelt automatisch aan wanneer het donker wordt, door middel van een knopje kan het licht aan- en uitgezet worden.

Wim Paauwe, bedenker en maker van Wardians: “Bij Wardians verkennen we graag de creativiteit die de natuur te bieden heeft. Dat begint al bij de terrariums zelf, de werking van zo’n mini ecosysteem is fascinerend. Met heel weinig inspanning, kan een consument lange tijd van groen genieten dat er in het glas ook nog eens trendy uitziet. Wij streven ernaar om constant te blijven vernieuwen. De toevoeging van onze nieuwe Wardian Solarsystems zijn een perfecte aanvulling, want wij zijn groot voorstander om zo duurzaam mogelijk te produceren. Nu kunnen de terrariums niet alleen van binnen, maar ook van buiten de natuur zijn werk laten doen!”

Wim bezocht deze week diverse relaties met het nieuwe concept dat exclusief bij Wardians verkrijgbaar is.

Voor meer informatie:
Wim Paauwe
Wardians
Sint Aechtenland 14
2678 NR De Lier
T: +31 (0)6 22 25 29 32
info@wardians.co
www.wardians.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.