Lakei doopt nieuwe sering ter ere van 20-jarig jubileum

Tijdens de viering van het 20-jarig bestaan van Lakei boomkwekerijen, werd er een nieuwe sering gedoopt met de naam "Purple Celebration".

Lakei boomkwekerijen 20 jaar rozen en seringen
In 2003 is Lakei boomkwekerijen opgericht door Hans van de Laak en Emiel Keiren. Lakei is gevestigd in rozendorp Lottum. Vanaf het begin hebben zij zich gespecialiseerd in de teelt van roos en sering. Onder het merk Parfum de Nature worden de rozen en seringen op de markt gebracht.


Foto van de onthulling van de Syringa ‘Purple Celebration'® met op de foto van links naar rechts: Meggie, Ellis, Emiel, Hans.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum lieten zij de kurken knallen
Tijdens de feestavond ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum hadden de dochters van Hans, Ellis en Meggie, de eer om een nieuwe sering te dopen. Deze kreeg de naam Purple Celebration. Emiel Keiren heeft deze sering veredeld en na jarenlange selectie uitgekozen ter ere van het 20-jarig jubileum. Dat deze sering donkerpaarse bloemen heeft is niet toevallig. De huisstijl van het bedrijf is namelijk ook in de kleur paars. Purple Celebration wordt nu in productie genomen en zal in de toekomst op de markt worden gebracht.


Foto van Syringa ‘Purple Celebration’®

Kenmerken Purple Celebration
Het unieke aan deze dwergsering zijn de enorm lange bloempluimen tot wel een halve meter lang. Zo bedekken de bloemen de gehele struik. De purperrode bloemknoppen verkleuren bij het opengaan donkerpaars. Ze verspreiden een heerlijke zoete seringengeur. Deze dwergsering bloeit uitbundig in mei en heeft nog een herbloei in de nazomer. De plant vormt een sierlijke tot 1,5 meter hoge winterharde struik.

Voor meer informatie:
Lakei Boomkwekerijen
Hombergerweg 84
5973 PH Lottum
Tel: +31 (0) 77 463 3496
info@lakei-boomkwekerijen.nl
www.lakei-boomkwekerijen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.