ISO stelt Martin Maasland aan als CEO

ISO, producent van hightech automatiseringsoplossingen voor de internationale bedekte tuinbouwsector, stelt Martin Maasland (50) per 1 oktober aan als Chief Executive Officer. Met zijn brede internationale ervaring wordt Martin Maasland bij ISO eindverantwoordelijk voor de overkoepelende strategieën en het beleid van de organisatie. Hij neemt jarenlange bestuurlijke ervaring mee in zijn nieuwe functie. Zo werkte hij voorafgaand aan ISO als Managing Director bij Vanderlande India en Vanderlande Asia Pacific Airports.Martin Maasland, CEO bij ISO: “Innovatie is het sleutelwoord bij ISO, dat zie ik terug in een zeer innovatief en uitgebreid productportfolio, maar ook in de gedrevenheid en betrokkenheid van collega’s. Ik kijk er enorm naar uit om ISO’s internationale groei en positie als voorloper in de data gedreven machinebouw te bestendigen.”

Wim van der Meyden, voormalig CEO van ISO: “Met de aanstelling van Martin Maasland is het voor mij mogelijk om me binnen ISO te gaan richten op datgene dat mijn echte passie is, namelijk het genereren van new business en ontdekken van nieuwe markten. Ik ben ervan overtuigd dat Martin als ervaren en ondernemende bestuurder een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de ambities van ISO en ons prachtige bedrijf met succes naar de toekomst gaat leiden.”

Voor meer informatie:
ISO
Middelkampseweg 9
5311 PC Gameren
Tel.: +31 (0)418 55 2735
c.vantuijl@isohorti.com
www.isohorti.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.