Wil Nederpel aan de slag bij Flamingo Personeelsdiensten

Tholen - Na 46 jaar werkzaam te zijn geweest in de bloemen- en plantenbusiness begon Wil Nederpel (62) half om half al aan een vervroegd pensioen te denken, maar dat loopt nu toch even anders. Een oude connectie uit de branche, Flamingo Personeelsdiensten, benaderde hem met de vraag of hij zijn kennis en kunde voor de organisatie in zou willen zetten. “De tweede generatie staat op het punt in te stromen in het bedrijf, ze hebben prachtige referenties binnen de sector en de klik is goed.”


Wil Nederpel en Ali Bagci

Flamingo doet al vele jaren zaken met partijen als Sion, Kwekerij Van Duinhoven, OK Plant, Together2Grow en Tomatenkwekerij t Woudt, gerenommeerde namen in de sector die zich voor wat betreft hun uitzendkrachten graag op Flamingo verlaten “Ik heb in het verleden ook in de uitzendbranche gewerkt en was toen een soort van concurrent. En ook toen wist ik al: die organisatie staat, ze weten waar ze mee bezig zijn, want overal waar je ze tegenkomt staan ze goed aangeschreven.”

Het bedrijf wordt geleid door de gebroeders Bagci. Eigenaar Ali heeft twee zoons, jonge twintigers, die beiden in het bedrijf werkzaam zijn en nu doende zijn er geleidelijk in op te klimmen. Met Wil halen ze een ‘rot in het vak’ met decennia ervaring en een groot netwerk in huis, die dit van zijn kant graag wil inzetten om nieuwtje lijntjes te leggen.

AGF
Het is tot slot misschien maar goed ook dat Wil een belletje kreeg, want echt stil gaan zitten is niets voor hem. “Mijn doel is iets moois achter te laten, nieuwe contacten te leggen en de business wat te vergroten. Naast klanten in de tuinbouw zijn er allicht ook mogelijkheden in de AGF, een sector waarin ik minder bekend ben maar waar ik mij de komende tijd meer in wil gaan verdiepen.”

Voor meer informatie:
Wil Nederpel
Flamingo Personeelsdiensten
Tel.: 06 39 617 856
www.flamingobv.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.