jem-id

Eerste uitgave van de Digitale Verssector Publicatie op Beach event gepresenteerd

Afgelopen vrijdag vond het jem-id Beach event plaats bij Moments beach in ter Heijde. Tijdens het Beach event werd de allereerste editie gepresenteerd van de Digitale Verssector Publicatie, geschreven en vormgegeven door eigen medewerkers met behulp van specialisten binnen de tuinbouwsector. In de publicatie spelen 4 tech-onderwerpen de hoofdrol, waarbij de belangrijkste trends zijn getoetst aan de mogelijkheden binnen de tuinbouwsector. De publicatie is een belangrijk onderdeel van de nieuwe branding van het softwarebedrijf uit Honselersdijk, dat begin november 2022 live ging, zo melden ze.

Het Beach event werd door jem-id georganiseerd om de sector op een informele manier bij elkaar te brengen. De middag begon om 5 uur met een borrel, waarna de barbecue werd aangestoken voor een hapje.

Tech trends getoetst aan mogelijkheden in de tuinbouwsector
Het evenement leende zich ook voor de presentatie van de eerste editie van de Digitale Verssector Publicatie. In de publicatie spelen 4 tech-onderwerpen de hoofdrol, waarbij de belangrijkste trends zijn getoetst aan de mogelijkheden binnen de tuinbouwsector. De onderwerpen die in de publicatie worden aangesneden, zijn: Metaverse, Machine learning, Low-code / no-code en Cyber security. Na het ontsteken van de barbecue, nam Martijn van Andel, eigenaar van jem-id, het woord: "Zo’n twee jaar geleden zijn we gestart met de eerste voorbereidingen voor de Digitale Verssector Publicatie. Met de publicatie werpen we een unieke blik op toekomstige kansen en bedreigingen van tech in de tuinbouwsector. Door in gesprek te gaan met diverse specialisten in de sector en onze eigen ervaringen daarin mee te nemen, hebben we verrassende invalshoeken gevonden."

Onderzoek en achtergrond
Het zal voor niemand nieuws zijn dat de tuinbouwsector in hoog tempo aan veranderingen onderhevig is. Er wordt al jaren geïnnoveerd en geïnvesteerd in duurzaamheid, voedselveiligheid en efficiëntie van bedrijfsprocessen. Daarnaast is er ook meer aansluiting op de wensen van de retail en consument nodig om als Nederlandse tuinbouwsector dé speler op de wereldmarkt te blijven.

"Als softwarebedrijf voor AGF- en sierteeltbedrijven voelen we de verantwoordelijkheid om onze klanten te informeren over de mogelijke kansen en bedreigingen op het gebied van tech", gaat Martijn van Andel verder, "Begin vorig jaar zijn we gestart met de eerste onderzoeken en zijn er diverse interviews afgenomen met o.a. specialisten in de tuinbouwsector. Met de publicatie willen we de sector inspireren en nieuwe inzichten bieden."

Voor meer informatie:
jem- id
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
Tel.: 0174 642 622
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.