Lumiforte en Rui Xue Global sluiten joint venture in China

Maandag is een Memorandum of Understand ondertekend voor de oprichting van een joint venture tussen Lumiforte en Rui Xue Global. Dat gebeurde in het hoofdkantoor in Peking. Lumiforte ontwikkelt, produceert en verkoopt schermmiddelen en reinigingsproducten voor de glastuinbouw, sportveldbelijning en andere coatings voor de landbouw en industrie. Rui Xue Global is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kassen en de verkoop van bloemzaailingen, landbouwapparatuur en coatings.

Het nieuwe bedrijf is van plan lokale productie-, opslag-, transport- en bezorgdiensten aan te bieden aan zijn klanten, in eerste instantie gericht op groothandelaren en distributeurs. Deze joint venture zal uitgroeien tot een platform voor coatings, gericht op het bedienen van klanten in China en in de toekomst in andere Aziatische landen.


Van links naar rechts: Zi Ying Huang (Marketing Manager Rui Xue Global - staand 1e van links), Dr. Xueping Qu, (Vice-president Rui Xue Global - staande 2e van links), Dr. Ruiqing Huang (President Rui Xue Global, zittende links), Niels de Groot ( CFO Lumiforte, staand 2e rechts) Barry Zuidgeest (CCO Lumiforte, staand 1e rechts) Guido Janssen (CEO Lumiforte, zittend rechts).

“We zijn verheugd de oprichting van een joint venture aan te kondigen, aangezien de relatie tussen beide bedrijven al twintig jaar teruggaat”, zegt Guido Janssen, CEO van Lumiforte. “Onze samenwerking zal vrijwel elk aspect van ons bedrijf transformeren, met als doel hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten te leveren, terwijl we tegelijkertijd investeren en kosten optimaliseren om een sterker financieel rendement en winstgevende groei te realiseren. We zullen ons portfolio uitbreiden, waardoor we aan een breder scala van behoeften van onze eindgebruikers kunnen voldoen. Bovendien vergroten we onze capaciteit om te voldoen aan de eisen van eindgebruikers in China en later in andere Aziatische landen, dankzij ons gecombineerde productie-, opslag- en transportnetwerk. We kunnen een goede service bieden door onze technische en commerciële expertise en platforms te bundelen, wat resulteert in een verbeterde klantbeleving. De nabijheid tot onze bronnen en markten zal leiden tot aanzienlijke schaalvoordelen op het gebied van inkoop, productiebesparingen, en geoptimaliseerde leveringsroutes en kosten.”

Dr. Ruiqing Huang, president van Rui Xue Global: “Wij waren, samen met Lumiforte, de eerste die de coatings in China introduceerden. Toendertijd waren de schermmiddelen echt nieuw op de Chinese markt en geloofden mensen er niet echt in. Na al die jaren en inspanningen zien we nu echt dat de markt zich heeft ontwikkeld, dat onze klanten zijn opgeleid om deze schermmiddelen te gebruiken en dat er een grote toenemende vraag naar is. We zijn er sterk van overtuigd dat het opzetten van een JV beide partijen ten goede zal komen en sneller producten en diensten zal leveren.”

Voor meer informatie:
Lumiforte
Geerstraat 8
5111 PS Baarle-Nassau
T: +31 (0)13 507 53 99
welcome@lumiforte.com
www.lumiforte.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.