WKK-ontmoetingsdag op 26 oktober 2023

De WKK-ontmoetingsdag is een tweejaarlijks terugkerend evenement voor professionals en geïnteresseerden in warmtekrachtkoppelingen (WKK). Tijdens deze dag komen experts uit de sector samen om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken en te netwerken. Naast de inhoudelijke programmaonderdelen is er ook volop gelegenheid om te netwerken op of tijdens de WKK-beurs, meldt Cogen.

De WKK-ontmoetingsdag is niet alleen interessant voor mensen die werkzaam zijn in de WKK-sector, maar ook voor beleidsmakers, consultants en andere professionals die zich bezighouden met energietransitie en duurzaamheid. De dag biedt een platform waarop kennis en ervaringen worden uitgewisseld en waarop deelnemers inspiratie kunnen opdoen voor hun eigen werkzaamheden.

Tijdens de WKK-beurs zal er een podium voorzien worden waar de beursstandhouders hun bedrijf of projecten kunnen pitchen aan de geïnteresseerde beursgangers en door hen genodigde gasten.Praktische info
Toegangsprijs (catering/lezingen/beursbezoek inbegrepen):

  • Overheden / eindklanten op uitnodiging* van beursstandhouders: 30€ excl. btw (*vermeld zeker de CODE van de uitnodiging bij referentie op het inschrijvingsformulier)
  • Leden van COGEN Vlaanderen: 82,5€ excl. btw
  • Niet-leden van COGEN Vlaanderen: 110€ excl. btw
  • Beursstandhouders: gratis

Datum: Donderdag 26 oktober 2023
Locatie: Brabanthal, Leuven
Brabantlaan 1, 3001 Leuven, België
WKK-beurs in de 'Foyer'

Bron: Cogen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.